ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ SOFT LOOP

Η πλαστική τσάντα με λαβή Soft Loop, είναι η ιδανική επιλογή για καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, είδη δώρων/υαλικών, παιχνιδιών, ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών, οπτικών, οικιακής χρήσης αλλά και κάθε επιχείρησης που αναζητά αντοχή και μέγιστη χωρητικότητα.

Συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών χαρακτηρίζουν τόσο την πλαστική τσάντα όσο και τη χειρολαβή soft loop και την κατατάσσουν επάξια μέλος της Premium σειράς μας. Ικανή να αναδείξει από ένα πιο κλασικό brand μέχρι κάποιο με πιο μοντέρνες πινελιές, η τσάντα soft loop ταιριάζει σε καταστήματα που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους πρωτοτυπία, ανθεκτικότητα και μέγιστη δυνατή χρηστικότητα.

Χάρη στην δημιουργία πιέτας στην κάθε πλευρά, η επιλογή της πλαστικής τσάντας με soft loop λαβή είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί επιπλέον διαφημιστικό χώρο αλλά και μεγαλύτερο αποθηκευτικό περιθώριο για τα ίδια τα προϊόντα.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της τσάντας Soft-Loop είναι επίσης και η οικολογική της συνεισφορά. Φτιαγμένη με απόλυτη ευαισθησία και σεβασμό στο περιβάλλον, η επαναχρησιμοποιήσιμη αυτή τσάντα μεταφέρει το οικολογικό της μήνυμα καθώς είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Παράγεται, αναλόγως του στιλ που θέλετε να δώσετε, είτε από υψηλής ροής πολυαιθυλένιο (HDPE) με την χαρακτηριστική του ματ εμφάνιση, είτε από χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) με την εντυπωσιακή γυαλιστερή του υφή.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

Συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών χαρακτηρίζουν τόσο την πλαστική τσάντα όσο και τη χειρολαβή soft loop

Δημιουργία πιέτας με εκτύπωση στην κάθε πλευρά, η επιλογή της πλαστικής τσάντας με soft loop λαβή είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί επιπλέον διαφημιστικό αλλά και ωφέλιμο αποθηκευτικό χώρο για τα προϊόντα του.

Σύμφωνα με έρευνες το packaging και τα προϊόντα συσκευασίας έχουν τη δύναμη να φέρουν πραγματική αλλαγή στο image του brand σας. Για την μεταφορά των προϊόντων σας στην αγορά με χαρακτήρα και δυναμισμό, η ομάδα μας σας προτείνει πλαστικές τσάντες σε πολλαπλές διαστάσεις, χρώματα και σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε πλαστική σακούλα Soft loop. Φτιαγμένες από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, μπορείτε να δώσετε στην σακούλα σας εντυπωσιακή γυαλιστερή μορφή ή μια elegant matte όψη.

PORTFOLIO | SOFT LOOP

EΠΩΝΥΜΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ SOFT LOOP