ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΟΥΦΤΑ

Γνωστή για τη χαρακτηριστική ονομασία της χειρολαβής της, η πλαστική τσάντα χούφτα εξυπηρετεί ιδανικά κάθε κατάστημα υπόδησης, βιβλιοπωλείο, φαρμακείο, αρωμάτων, κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ, καλλυντικών κλπ.

Λιτή όσο χρειάζεται, με απλή και ελαφριά μορφή, διακριτικό στιλ, ποικίλα μεγέθη και χρώματα, η πλαστική τσάντα χούφτα δικαιώνει όποιο κατάστημα την επιλέξει με την άριστη συνάρτηση ποιότητας και οικονομικής τιμής. Αναλόγως των προϊόντων σας, μικρά ή μεγάλα, σας προσφέρουμε την τσάντα χούφτα αντίστοιχα με απλή ή ενισχυμένη λαβή (patch handle).

Για την πλαστική σακούλα χούφτα επιλέγουμε ως πρώτη ύλη το πολυαιθυλένιο, χαμηλής ροής (LDPE) για εσάς που θέλετε εντυπωσιακή γυαλιστερή εμφάνιση ή υψηλής ροής (HDPE) για εσάς που θαυμάζετε τη ματ έκδοση. Σε κάθε περίπτωση το υλικό είναι 100% ανακυκλώσιμο για να δείξουμε παρέα το σεβασμό μας στο περιβάλλον.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

Δημιουργία πιέτας, στην κάθε πλευρά, η επιλογή της πλαστικής τσάντας Χούφτα είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί επιπλέον διαφημιστικό αλλά και ωφέλιμο αποθηκευτικό χώρο για τα προϊόντα του.

Σύμφωνα με έρευνες το packaging και τα προϊόντα συσκευασίας έχουν τη δύναμη να φέρουν πραγματική αλλαγή στο image του brand σας. Για την μεταφορά των προϊόντων σας  στην αγορά με χαρακτήρα και δυναμισμό, η ομάδα μας σας προτείνει πλαστικές τσάντες σε πολλαπλές διαστάσεις, χρώματα και σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε πλαστική σακούλα Χούφτα. Φτιαγμένες από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, μπορείτε να δώσετε στην σακούλα σας εντυπωσιακή γυαλιστερή μορφή ή μια elegant matte όψη.

PORTFOLIO | PATCH HANDLE

EΠΩΝΥΜΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΟΥΦΤΑ