ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΦΑΝΕΛΑΚΙ

Μια πλαστική τσάντα φανελάκι είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό προιόν που συνήθως επιλέγεται από αρτοποιεία, super market, κάβες, κρεοπωλεία, καταστήματα ξηρών καρπών, ζαχαροπλαστεία, fast food, σιδηρικά και χρώματα καθώς και καφεκοπτεία.

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συνδυάζει πρακτικότητα, ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών και όλα σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Τα καταστήματα που την επιλέγουν έχουν την ευελιξία είτε να εκτυπώσουν πάνω το χαρακτηριστικό τους λογότυπο ή κάποιο ειδικό θέμα που θα επαναφέρει στην μνήμη των καταναλωτών το brand σας. Είναι μια καλή λύση για όποιον θέλει να συνδυάσει χρηστικότητα με καλαισθησία με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Επιπλέον με την τσάντα φανελάκι νιώθετε ασφάλεια για το περιβάλλον καθώς παράγεται απο 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Με πρώτη ύλη το πολυαιθυλένιο, μπορείτε να διαλέξετε πως θα αναδείξετε καλύτερα το χαρακτηριστικό σας brand είτε μέσα από την γυαλιστερή της έκδοση (χαμηλής ροής – LDPE) είτε την ματ (υψηλής ροής HDPE).

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

Δημιουργία πιέτας στο πλάι (δεξιά – αριστερά), η επιλογή της πλαστικής τσάντας Φανελάκι είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί επιπλέον διαφημιστικό αλλά και ωφέλιμο αποθηκευτικό χώρο για τα προϊόντα του.

Σύμφωνα με έρευνες το packaging και τα προϊόντα συσκευασίας έχουν τη δύναμη να φέρουν πραγματική αλλαγή στο image του brand σας. Για την μεταφορά των προϊόντων σας στην αγορά με χαρακτήρα και δυναμισμό, η ομάδα μας σας προτείνει πλαστικές τσάντες σε πολλαπλές διαστάσεις, χρώματα και σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε πλαστική σακούλα Φανελάκι. Φτιαγμένες από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, μπορείτε να δώσετε στην σακούλα σας εντυπωσιακή γυαλιστερή μορφή ή μια elegant matte όψη.

PORTFOLIO | Τ-SHIRT BAG

EΠΩΝΥΜΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΦΑΝΕΛΑΚΙ