ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

“LET YOUR BAG DO THE ADVERTISING”

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Όλοι γνωρίζουμε την σημασία της εικόνας στην ανάδειξη ενός brand. Με χιλιάδες επιλογές να κατακλύζουν καθημερινά τους καταναλωτές, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα σχέδιο που θα μένει δυναμικά χαραγμένο στο μυαλό των καταναλωτών σας και θα γίνει συνώνυμο της εγγυημένης ποιότητας και ανώτατης αξίας.

Κάθε πελάτης μας μπορεί να αισθανθεί απόλυτη ασφάλεια για το σχεδιασμό προϊόντων συσκευασίας, με το Δημιουργικό Τμήμα της Print & Plast. Μια ομάδα επιλεγμένων ατόμων από τον τομέα των Γραφικών Τεχνών που με τις πρωτότυπες ιδέες τους, την υψηλή αισθητική και σεβασμό στις ανάγκες σας, θα δυναμώσουν την παρουσία του brand σας ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς.

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις στο σχεδιασμό των προϊόντων συσκευασίας σας από μια πλαστική ή χάρτινη τσάντα-σακούλα μέχρι εύκαμπτες συσκευασίες. Εάν ενδιαφέρεστε για επανεκτύπωση της συσκευασίας σας, σε νέες διαστάσεις, διαφορετικό σχέδιο τσάντας κλπ., ακόμα και αν δεν έχετε τη μακέτα σε ηλεκτρονική μορφή, είμαστε δίπλα σας. Η ομάδα μας προτείνει νέες λύσεις στην επιλογή προϊόντος και εκτελεί την ανάλογη προσαρμογή του εικαστικού. Εκφράστε μας το όραμά σας και επιτρέψτε μας να το κάνουμε πραγματικότητα.