ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ZIPPER / ZIPPER LOCK

Η πλαστική συσκευασία zipper είναι μια ίσως από τις πιο δημιουργικές συσκευασίες των τελευταίων ετών. Τα διαφανή σακουλάκια με κλείσιμο zip είναι ο ορισμός του πρακτικού και εύκολου κλεισίματος. Μια γρήγορη κίνηση και έχετε εξασφαλίσει την πλήρη προστασία των προϊόντων σας από οποιεσδήποτε εξωτερικές μεταβλητές.

Τα σακουλάκια με φερμουάρ zipper είναι η ιδανική συσκευασία για ενδύματα, κάλτσες/καλσόν, ηλεκτρολογικό/ηλεκτρονικό υλικό, τρόφιμα, λαχανικά, μικροϋλικά, αρώματα, σπόρους, τσάι, κοσμήματα καθώς και για περιπτώσεις που είναι ανάγκη το προιόν να χρησιμοποιηθεί τμηματικά.

Εάν επιθυμείτε το καλύτερο για τους πελάτες σας, η πλαστική συσκευασία με zipper για τα προιόντa σας είναι ένα must-have. Επιλέξτε ανάμεσα σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και εκτυπώσεων που θα ομορφύνουν το brand σας και θα διευκολύνουν τους πελάτες σας. Για ακόμα ευκολότερη χρήση, συσκευάστε τα προιόντας σε σακουλάκια συσκευασίας με zipper lock, που διαθέτει κλιπ κλεισίματος / φερμουάρ.          

Για πρώτη ύλη, σας προτείνουμε να επιλέξετε ανάμεσα σε χαμηλής ροής πολυαιθυλένιο (LDPE) εάν θέλετε να προσδώσετε γυαλιστερή εμφάνιση, υψηλής ροής πολυαιθυλένιο (HDPE) για διακριτική ματ παρουσία ή πολυπροπυλένιο (PP) για κρυστάλλινη διαφάνεια.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

PORTFOLIO | ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ZIPPER | ZIPPER LOCK

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ