ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

Εάν ενδιαφέρεστε για μια πιο κλασική επιλογή που θα συνοδεύει τα προϊόντα σας με κομψότητα και εξαιρετική αντοχή, τότε μια πλαστική σακούλα με λαβή από σκληρό πλαστικό είναι μια εγγυημένη επιλογή.

Αυτή η ανθεκτική πλαστική σακούλα με σκληρό πλαστικό χερούλι ταιριάζει σε είδη ένδυσης, υπόδησης, γραφικών τεχνών, ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών, υαλικών και ειδών δώρων, βιβλιοπωλεία και σε κάθε κατάστημα με βαριά ή μεγάλα προϊόντα.

Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και το χρώμα που ταιριάζει στην επωνυμία σας και αφήστε τους καταναλωτές σας να απολαύσουν τη σταθερότητα και την αξιοπιστία που τους προσφέρετε με την πλαστική μας σακούλα με το σκληρό πλαστικό χερούλι.

Στην Print & Plast, οι πλαστικές σακούλες μας με σκληρό πλαστικό χερούλι κατασκευάζονται από πολυαιθυλένιο σε γυαλιστερή (LDPE) ή ματ (HDPE) έκδοση, ανάλογα με το τι υποστηρίζει καλύτερα το λογότυπο ή το σχέδιο που επιλέγετε, και είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

Επιλέξτε την κλασική μας σκληρή λαβή ή τη νέα μας μαλακότερη, εύχρηστη, υψηλής ποιότητας λαβή. Διατίθεται σε πολλά χρώματα.

Δημιουργώντας μια τυπωμένη πτυχή σε κάθε πλευρά, η επιλογή της πλαστικής σακούλας με σκληρό χερούλι είναι ιδανική για όποιον θέλει επιπλέον διαφήμιση και χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η συσκευασία και τα προϊόντα συσκευασίας έχουν τη δύναμη να επιφέρουν πραγματική αλλαγή στην εικόνα της μάρκας σας. Για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας στην αγορά με χαρακτήρα και δυναμισμό, η ομάδα μας προτείνει πλαστικές σακούλες σε πολλαπλές διαστάσεις, χρώματα και σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μια πλαστική σακούλα με σκληρό χερούλι. Κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, μπορείτε να δώσετε στην τσάντα σας ένα εντυπωσιακό γυαλιστερό σχήμα ή μια κομψή ματ εμφάνιση.

HARDHANDLE-NEW

PORTFOLIO | ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ