ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

Εάν ενδιαφέρεστε για μια πιο κλασική επιλογή που θα συνοδεύει με κομψότητα και εξαιρετική αντοχή τα προϊόντα σας, τότε μια πλαστική τσάντα με σκληρή χειρολαβή είναι εγγυημένη επιλογή.

Η διαχρονική αυτή τσάντα με πλαστική σκληρή χειρολαβή ταιριάζει σε καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, γραφικών τεχνών, ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών, υαλικών και είδη δώρων, λευκών ειδών, βιβλιοπωλεία και οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει βαριά ή ευμεγέθη προϊόντα.

Ελάτε να επιλέξουμε παρέα το μέγεθος και το χρώμα που ταιριάζει στο brand σας και αφήστε τους καταναλωτές σας να απολαύσουν την σταθερότητα και την αξιοπιστία που τους προσφέρετε με την τσάντα με την σκληρή χειρολαβή

Οι πλαστικές τσάντες με σκληρή χειρολαβή της Print & Plast παράγονται από πολυαιθυλένιο σε γυαλιστερή (χαμηλής ροής – LDPE) ή ματ έκδοση (υψηλής ροής HDPE) αναλόγως του τι στηρίζει καλύτερα το λογότυπο ή το σχέδιο που επιλέγεται, και είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

printandplast hardheirolavi print last4 - ΣΚΛΗΡΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

Επιλέξτε το κλασικό σκληρό χερούλι ή το νέο πιο μαλακό, εύχρηστο με μεγάλη αντοχή χερούλη μας, για την πλαστική τσάντα με σκληρή χειρολαβή. Διατίθενται σε πολλα χρώματα.

Δημιουργία πιέτας με εκτύπωση στην κάθε πλευρά, η επιλογή της πλαστικής τσάντας με soft loop λαβή είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί επιπλέον διαφημιστικό αλλά και ωφέλιμο αποθηκευτικό χώρο.

Σύμφωνα με έρευνες το packaging και τα προϊόντα συσκευασίας έχουν τη δύναμη να φέρουν πραγματική αλλαγή στο image του brand σας. Για να κινούνται τα προϊόντα σας στην αγορά με χαρακτήρα και δυναμισμό, η ομάδα μας σας προτείνει πλαστικές τσάντες σε πολλαπλές διαστάσεις, χρώματα και σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε πλαστική σακούλα με σκληρή χειρολαβή. Φτιαγμένες από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, μπορείτε να δώσετε στην σακούλα σας εντυπωσιακή γυαλιστερή μορφή ή μια elegant matte όψη.

HARDHANDLE NEW - ΣΚΛΗΡΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

PORTFOLIO | ΒΑGS WITH HARD PLASTIC HANDLES

EΠΩΝΥΜΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ