ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

Η παραγωγή προϊόντων συσκευασίας στην Print & Plast χαρακτηρίζεται από σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και έχει διαμορφωθεί με απόλυτη ευαισθησία προς αυτό. Έτσι έχουμε εισάγει μια άκρως οικολογική επιλογή που διατηρεί την άριστη ποιότητα που μας χαρακτηρίζει εδώ και 30 περίπου χρόνια.

Οι οικονομικές χάρτινες τσάντες μας είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον και φτιάχνονται από κραφτ χαρτί. Μια εξαιρετική κατασκευή στην οποία μπορείτε να επιλέξετε χάρτινη στριφτή ή πλακέ χειρολαβή εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και άνετο κράτημα για καθημερινή χρήση στους πελάτες σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η τσάντα αυτή θα αντικατοπτρίζει το brand σας, η χάρτινη τσάντα της οικονομικής μας σειράς, διατίθεται σε πολλές διαστάσεις και χρώματα και σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε έως και 2 χρώματα εκτύπωσης σε κάθε πλευρά.

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΟΙΚOΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

Eπιλέξετε χάρτινη στριφτή ή πλακέ χειρολαβή εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και άνετο κράτημα για καθημερινή χρήση στους πελάτες σας.

Δημιουργία πιέτας στην κάθε πλευρά, η επιλογή της oικονομικής χάρτινης τσάντας είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί επιπλέον διαφημιστικό αλλά και ωφέλιμο αποθηκευτικό χώρο για τα προϊόντα του.

Οι χάρτινες τσάντες διαθέτουν μια κλασική γοητεία αλλά και χρηστικότητα που μπορούν να συνοδέψουν περήφανα σχεδόν κάθε προιόν. Μπορείτε να επιλέξετε την καταλληλότερη χάρτινη συσκευασία για το προϊόν σας με τις ιδιαίτερες επιλογές που σας προσφέρουμε. Επιλέξτε την Οικονομική έκδοση της χάρτινης τσάντας και κάντε το προϊόν σας αναγνωρίσιμο παντού. Διαστάσεις, σχήματα και χρώματα, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας προτείνει τον τέλειο συνδυασμό.

xartines - 3 paperbag

PORTFOLIO ΧΑΡΤΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

EΠΩΝΥΜΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ