ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Η πλαστική σακούλα συσκευασίας, είναι ίσως ο πιο ανθεκτικός και χρηστικός τύπος συσκευασίας. Είναι σακούλα γενικής χρήσης στην οποία έχετε επιλογή μεγέθους αλλά και εκτύπωσης. Η πλαστική σακούλα συσκευασίας είναι ιδανική για βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποθήκευση και φύλαξη τροφίμων καθώς αναδεικνύει το προιόν σας με την άριστη διαφάνειά της.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΡΟΛΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Ιδιαίτερα χρηστικά στις βιομηχανίες, βιοτεχνίες, καθαριστήρια, εταιρίες τροφίμων κλπ., τα πλαστικά ρολά συσκευασίας είναι η λύση στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι παραπάνω κλάδοι. Εύκαμπτα και ανθεκτικά, μπορείτε να επιλέξετε τα ρολά συσκευασίας για βιομηχανική χρήση σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα με εκτύπωση ή χωρίς.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Εάν διαθέτετε εταιρία τροφίμων, βιομηχανία κρέατος, τυροκομικών, προϊόντων ζύμης, αρτοσκευασμάτων, κατεψυγμένων προϊόντων κλπ., τα πλαστικά φύλλα θα σας λύσουν τα χέρια. Επιλογές σε διαστάσεις και χρώματα (με ή χωρίς εκτύπωση), τα φύλλα συσκευασίας θα σας φανούν ιδιαίτερα χρηστικά στον διαχωρισμό των προϊόντων σας.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΡΕΜΑΣΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ: Η τέλεια επιλογή για βιοτεχνίες ενδυμάτων και καθαριστήρια, είναι η πλαστική συσκευασία κρέμασης ενδυμάτων. Οι πλαστικές σακούλες βιοτεχνίας ενδυμάτων είναι κατασκευασμένες για άμεση και βολική προστασία των ενδυμάτων. Χάρη στην βολική οπή στην πάνω πλευρά για την κρεμάστρα, οι πλαστικές σακούλες κρέμασης ενδυμάτων είναι η σίγουρη λύση.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗN ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ | ΤΙΜΗ | ΕΚΤΥΠΩΣΗ |ΧΡΩΜΑΤΑ

PORTFOLIO | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ