Μαλακή χειρολαβή
   Σκληρή χειρολαβή
   Συσκευασία ρολού
   Συσκευασίας
   Τιράντα
   Χούφτα
   Βιοδιασπώμενη
Η δημιουργική πορεία της Print & Plast ξεκινά το 1987 με έδρα το Βιομηχανικό πάρκο Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα με έδρα την Βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης συνεχίζει την πορεία της ανοδικά.

Η συνεχής και φροντισμένη προσπάθεια μας, για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός καθιστούν σήμερα την εταιρία μας πρωτοπόρο στο χώρο της πλαστικής συσκευασίας. Η καθετοποιημένη παραγωγή μας εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Τα οικολογικά υλικά ( βιοδιασπόμενο πολυαιθυλένιο LDPE - HDPE ) και οι υψηλές προδιαγραφές ISO 9002 & TUV CERT, που χρησιμοποιούνται για την σχεδίαση και την παραγωγή των προϊόντων μας, εξασφαλίζουν κατά την χρήση τους την διαφύλαξη της υγείας του καταναλωτή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι δικές σας ανάγκες, η φροντίδα στο περιβάλλον και στον πελάτη, είναι η δική μας επιταγή για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Είμαστε στην διάθεση σας, για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα και τις τιμές μας στα τηλέφωνα : 2310.752544 - 2310.755253 .

Email: info@printandplast.gr